ramasite de calatorii stranse toate laolalta...

Publié le par Mihaela Negoita

...din X motive in vara aceasta nu am bloguit deloc deloc... si iata IN SFARSIT, returul pe web..... de data aceasta povestea mea nu are nici un fir epic ci doar cateva imagini stranse de pe unde am fost...un fel de galerie  de suveniruri virtuala...

sa incepem deci, in dezordine cronologica... iata mai jos o poza a Toulouse-ului pe care eu am facut-o din avion; defapt oricine a rasfoit o harta a Toulouse-ului ar recunoaste orasul dintr-o mie...se vede clar raul Garonne si intersectia cu unul dintre canalele construite ale orasului.



                                                                                                                                                                                       Cu capul in nori... la propriu si la figurat.  

                                                                                                                                                                Amsterdamul vazut de sus... oras care mai este cunoscut si sub numele de Venetia nordului pentru motive bine stiute... mie altceva mi-a atras insa atentia atunci cand am survolat Amsterdamul: regularitatea terenurilor industriale si agricole care exista in periferia capitalei olandeze... hmmm... uite pana unde ajunge omul sa stapaneasca natura...eu parca iubesc mai mult natura asa cum e ea cu toate imperfectiunile ei.


 
cine ghiceste ce este in poza aceasta? 
hmmmmmmmm, raspund inainte sa spuneti cine stie ce bazaconii: e vorba despre un calculator din 1964... inainte ca primul om sa puna piciorul pe luna...  dupa cum se vede interfata este departe de a fi friendly!




                                                                                                                                                                                in poza de mai jos, toata lumea recunoaste Pelesul: perla Romaniei! construit de Carol I al Romaniei pe o durata de 40 de ani. Vazut din exterior palatul lasa sa se intrevada un ochi fin de artist (vorbesc de arhitect) care a stiut sa amplaseze o bijuterie arhitecturala intr-un cadru natural magnific... inauntrul palatului insa, totul surprinde ochiul neofit: mobila, obiecte de arta si de cult, arme, oglinzi etc etc etc etc etc etc toate venite din toate colturile lumii... Vizita Pelesului este obligatorie pentru oricine pune piciorul in Ro.

                                                                                                                                                                                   si gataaaaaaaaaaaa.... scurta odisee vizuala se termina aici.
pe curand
:0014:



Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article